Vask brokkolien. Renskjær og skrell den tykke stilken. Skjær den i 1 cm store terninger. Del resten av brokkolien opp i små buketter.
Del paprikaen i fire, fjern skillevegger og frø og del opp i ca. 1 cm store biter.
Vask og skrell gulroten og skjær den i 0,5 cm store terninger.
Skrell hvitløkfeddet og skjær det i tynne skiver.
Varm oljen i en stekepanne. Stek brokkoli, paprika, gulrot og hvitløk ca. 5 minutter ved middels varme. Tilsett erter, curry og harissa. Smak til med salt og pepper. Hell over kraften, kok opp og la det småkoke 1 minutt. Tilsett couscous, rør om og kok opp det hele. Slå av platen, legg på lokk og la det stå 5 minutter slik at couscousen sveller.
Vask i mellomtiden vårløken og skjær den i tynne ringer. Ved slutten av koketiden rører du rundt i couscousen med en gaffel. Dryss vårløkringer over couscous- og vårløkretten og servér.
God appetitt!
Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.