Fish fillet on braised vegetables_1440x770.jpg

Fiskefilet på breserte grønnsaker

Ingredienser til 2 personer

  • 300 g fiskefilet
  • 1 squash
  • 1 gul og 1 rød paprika
  • 4 vårløk
  • 1 hvitløkfedd
  • 2 tomater
  • 1 ss tomatpuré
  • 2 dl tomatjuice
  • 6 grønne oliven
  • 6 hele kapers
  • 1 ss olje
  • Tørket estragon
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Del og skyll paprika og squash i fire, og skjær i biter eller skiver. Skrell og finhakk hvitløkfeddet.

Skritt 2

kyll fisken, klapp den tørr i tørkepapir og del den i to. Varm oljen i en panne med slipp-belegg, stek fisken på begge sider og ta den opp av pannen.

Skritt 3

Fres grønnsaker og hvitløk.

Skritt 4

Skyll tomatene, del dem i terninger og bland dem med grønnsakene. Rør inn tomatpuré og kok ut av pannen med tomatjuice. Smak til med salt, pepper og estragon og kok opp.

Skritt 5

Tilsett oliven og kapers. Legg fisken oppå grønnsakene og la det bresere under lokk i ca. 5 minutter på middels varme. Servér grønnsakene og fisken på varme tallerkener.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: 1210 kJ, 290 kcal
  • Protein: 35 g | Fett: 8 g
  • Karbohydrater: 20 g
93
62,64,67
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe