stuffed mushrooms with rocket.jpg

Fylt sjampinjong med ruccola

Ingredienser til 2 personer

  • 6 store sjampinjonger
  • 40 g kokt skinke
  • 1 løk
  • 1 bunt ruccola
  • ½ bunt persille
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss vineddik
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Rens soppen, fjern stilkene og finhakk stilkene.

Skritt 2

Varm 1 ss olje i en stekepanne og fres sjampinjongtoppene i ca 5 minutter. La dem renne av på tørkepapir.

Skritt 3

Skjær skinken i terninger og brun dem i oljen på samme måte. Skrell og hakk løken. Skyll og finhakk persillen.

Skritt 4

Breser soppstilker, løk og persille i varm olje i ca. 4 minutter inntil væsken har fordampet, tilsett skinke og smak til med pepper.

Skritt 5

Vask ruccolaen. Bland vineddik, salt, pepper og 1 ss olivenolje til dressingen og hell den over ruccolaen.

Skritt 6

Ha tyllet i sjampinjongtoppene og server hver person 3 fylte sjampinjonger med ruccola.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: ca. 1457 kJ, 347 kcal
  • Protein: 12,7 g | Fett: 25,1 g
  • Karbohydrater: 16,6 g
100
80,79,63
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe