green pasta salad with tuna.jpg

Grønn pastasalat med tunfisk

Ingredienser til 2 personer

  • 4150 g grønn pasta
  • ½ boks tunfisk i skiver (115 g)
  • 75 g rømme
  • 25 g kapers (fra glass)
  • ¼ slangeagurk
  • 50 g vårløk
  • 1 grønn paprika
  • ½ bunt basilikum
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Kok pastaen i saltet vann.

Skritt 2

I mellomtiden lar du tunfisken renne av. Kjør halvparten av tunfisken, rømmen og 1 ss kaperslake til saus i blender og smak til med salt og pepper.

Skritt 3

Vask og tørk slangeagurken og skjær den i tynne skiver. Vask vårløken og skjær den i ringer. Del paprikaen i fire, fjern skillevegger og frø og del opp i munnstore biter.

Skritt 4

KTa opp pastaen, skyll med kaldt vann og la den renne av. Bland pasta, slangeagurk og paprika.

Skritt 5

Vask basilikumen og rist den tørr. Plukk halvparten av bladene av stilkene og skjær dem i smale strimler.

Skritt 6

Ha pastastrimlene i sausen og rør om. Dryss resten av basilikumen over salaten. Bland sausen og salaten.

Skritt 7

Bryt opp resten av tunfisken i biter og bland godt med salaten. Pynt med kapers.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon

  • Energi: ca. 1550 kJ, 370 kcal
  • Protein: 17 g | Fett: 6 g
  • Karbohydrater: 62 g
89
68,66,44,63,67,82
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe