turkey escalopes with tomatoes & mozzarella.jpg

Kalkunsnitsel (med tomater og mozzarella)

Ingredienser til 2 personer

  • 2 kalkunsnitsler
  • 300 g tomater
  • 60 g mozzarella
  • 1 løk
  • 1 ss olje
  • 5 basilikumblader
  • Fett til formen
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Skyll kalkunsnitslene, tørk dem med tørkepapir og stek dem ca. 2 minutter på hver side i varm olje.

Skritt 2

Ta opp snitslene og krydre med salt og pepper.

Skritt 3

Skjær tomatene i grove biter og basilikumen i smale strimler. Skrell og hakk løken.

Skritt 4

Stek tomater og løk raskt i i oljen, tilsett basilikum og smak til med salt og pepper.Krydre med salt og pepper.

Skritt 5

Smør en ildfast form og legg kjøtt, tomater og løk lagvis. Del mozzarellaen i terninger og legg dem på toppen. Sett formen i forvarmet stekeovn på 200 °C (varmluft 180 °C) i ca. 10 minutter.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: ca. 1487 kJ, 355 kcal
  • Protein: 50g | Fett: 15g
  • Karbohydrater: 6 g
98
79,84,85,63
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe