tomato & honey fillet of veal.jpg

Kalvefilet med tomat og honning (på vårsalat)

Ingredienser til 2 personer

  • 180 g kalvefilet
  • 150 g vårsalat
  • ½ bunt reddiker
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 ss honning
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss vineddik
  • ½ ss sambal oelek
  • 1 ss sesamfrø
  • 3 ss karse
  • 50 g helkornbrød
  • 1,5 ss solsikkeolje

Tilberedning:

Skritt 1

Bland ½ ss honning og 1 ss soyasaus til kjøttmarinaden. Mariner kjøttet.

Skritt 2

Pisk sammen vineddik, 1 ss soyasaus, sambal oelek, ½ ss honning og 1 ss olje til vinaigretten. Rist sesamfrøene i tørr panne og rør dem inn i vinaigretten.

Skritt 3

Skyll karse, reddiker og vårsalat til salaten.

Skritt 4

Varm opp ½ ss olje i en stekepanne og stek kjøttet i ca. 6 minutter. Snu dem noen ganger underveis.

Skritt 5

Bland ingrediensene til salaten og dynk salaten med dressing. Anrett på tallerkener sammen med kjøttet. Server med helkornbrød.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: ca. 1435 kJ, 343 kcal
  • Protein: 27 g | Fett: 12 g
  • Karbohydrater: 32,5 g
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe