chicken breast fillets in coconut milk.jpg

Kyllingbrystfileter i kokosmelk

Ingredienser til 2 personer

  • 300 g kyllingbrystfilet
  • 1 dl kokosmelk
  • 1 dl grønnsakkraft
  • 1 chilipepper
  • 1 ss finhakket ingefær
  • 1 fersk korianderrot
  • ½ ss fish sauce
  • ½ bunt basilikum
  • 50 g bønnespirer

Tilberedning:

Skritt 1

Varm opp kokosmelk, grønnsakkraft, chilipepper, korianderrot og fish sauce i pannen og la det småkoke 5 minutter.

Skritt 2

Skjær kyllingbrystfiletene i terninger, ha dem i pannen, bland godt og la det koke 5 minutter.

Skritt 3

Tilsett basilikum og servér med bønnespirer.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: ca. 1256 kJ, 300 kcal
  • Protein: 43 g | Fett: 17 g
  • Karbohydrater: 5 g
101
38,79
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe