salmon fillet on leeks.jpg

Laksefilet på purre (med poteter)

Ingredienser til 2 personer

  • 2 laksefileter (á 75 g)
  • 400 g purre
  • 200 g poteter
  • 3 dl grønnsakkraft
  • 4 ss kremost med urter
  • 4 ss hakkede urter
  • 2 ss grov sennep
  • 2 ss olje
  • En skvett sitronsaft
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Kok potetene i saltet vann til de er kokt, men fortsatt faste.

Skritt 2

Finhakk purren og kok den i kraften i 8 minutter.

Skritt 3

Dynk fisken med sitronsaft, krydre med salt og pepper og stek den i varm olje i ca. 4 minutter.

Skritt 4

Bland urter og sennep, smør det på fisken og la den trekke 2 minutter til.

Skritt 5

Rør kremosten ned i purrekraften og smak til med salt og pepper. Servér med fisk og poteter.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: ca. 1260 kJ, 300 kcal
  • Protein: 21 g | Fett: 16 g
  • Karbohydrater: 17 g
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe