salmon risotto with green vegetables.jpg

Lakserisotto (med grønne grønnsaker)

Ingredienser til 2 personer

  • 100 g risottoris
  • 300 g purre
  • 150 g fennikel
  • 100 g squash
  • 100 g grønne bønner
  • 75 g røkt laks
  • 75 g ricotta
  • 4 dl grønnsakkraft
  • 2 ss dill
  • 1 ss olivenolje
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Finhakk grønnsakene. Surr purren i 1 ss olje. Tilsett risottorisen og la det surre et par øyeblikk. Tilsett den varme grønnsakkraften litt etter litt. La det småkoke på svak varme i ca. 20 minutter inntil risen har absorbert kraften.

Skritt 2

Tilsett laks, ricotta, 2 ss dill, salt og pepper, og la det trekke 10 minutter til.

Skritt 3

Stek resten av grønnsakene i 1 ss olje i 10 minutter, smak til med salt og pepper og tilsett resten av dillen. Servér sammen med risottoen. God appetitt!

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: ca. 1117 kJ, 410 kcal
  • Protein: 219 g | Fett: 16 g
  • Karbohydrater: 48 g
94
76,74,62,75,24
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe