pollock (with kohlrabi & carrots).jpg

Lyr (med knutekål og gulrøtter)

Ingredienser til 2 personer

  • 240 g lyrfilet
  • 300 g melne poteter
  • 300 g knutekål
  • 280 g gulrøtter
  • 150 dl grønnsakkraft
  • 2 laurbærblader
  • 20 g oliven
  • 2 ss solsikkeolje
  • Revet sitronskall
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Kok potetene i saltet vann til de er kokt, men fortsatt faste.

Skritt 2

Skrell knutekål og gulrøtter, finhakk dem og kok dem i litt saltet vann under lokk.

Skritt 3

Kok opp grønnsakkraften i en gryte sammen med laurbærblader og pepper. Ha i lyrfileten ved lav temperatur og la den bresere i 6 minutter under lokk i gryten.

Skritt 4

Anrett poteter, fisk og grønnsaker på en tallerken og kok inn kraften slik at den tykner.

Skritt 5

Finhakk oliven og tilsett dette sammen med sitronskall og olje. Hell sausen over måltidet og servér.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: ca. 1315 kJ, 315 kcal
  • Protein: 27 g | Fett: 10 g
  • Karbohydrater: 28 g
96
24,35,78,77
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe