Marinated pork medaillons (rocket).jpg

Marinerte svinemedaljonger (på ruccola)

Ingredienser til 2 personer

  • 6 svinemedaljonger
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ss honning
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sesamfrø
  • 125 g ruccola
  • 5 reddiker
  • 2 ss vineddik
  • 3 ss solsikkeolje
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Bland tomatpuré, 1 ss honning og 1 ss soyasaus til marinade.

Skritt 2

Skyll kjøttet, tørk det og legg det i marinaden.

Skritt 3

Bland 2 ss olje, vineddik, 1 ss soyasaus, 1 ss honning, salt og pepper.

Skritt 4

Rist sesamfrøene i tørr panne og rør dem inn i dressingen.

Skritt 5

Skyll ruccolaen, skyll reddikene og skjær dem i skiver.

Skritt 6

Varm 1 ss olje i en stekepanne. Ta kjøttet opp av marinaden og stek det i 6 minutter. Snu kjøttet noen ganger under stekingen. Hell dressing over ruccolaen og servér på tallerkener sammen med kjøttet.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: ca. 1050 kJ, 250 kcal
  • Protein: 24 g | Fett: 12 g
  • Karbohydrater: 12 g
103
79,64
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe