vegetarian stuffed peppers.jpg

Paprika med grønnsakfyll

Ingredienser til 2 personer

  • 2 paprika
  • 100 g squash
  • 100 g purre
  • 100 g «lett» mykost
  • 50 g speltkorn
  • ½ bunt hver av gressløk, persille, oregano
  • 1 hvitløkfedd
  • 1 chilipepper
  • 1 kopp grønnsakkraft
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Kok speltkornene i 1 dl vann under lokk i ca. 3½ minutt, og la dem derette3r svelle i ca. 15 minutter på svak varme.

Skritt 2

I mellomtiden skyller og deler du paprikaene og legger dem i en ildfast form.

Skritt 3

Vask og hakk grønnsaker og urter, finhakk chilipepper og

Skritt 4

Bland ingrediensene med speltkornet, smak til med salt og pepper, fyll de halve paprikaene og fordel osteterningene oppå.

Skritt 5

Hell grønnsakkraften i den ildfaste formen.

Skritt 6

Bak paprikaene i ovnen ved 200 °C i 18 minutter.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: ca. 1625 kJ, 388 kcal
  • Protein: 27 g | Fett: 9 g
  • Karbohydrater: 53 g
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe