scampi skewers on spring onions.jpg

Scampispidd på vårløk

Ingredienser til 2 personer

  • 250 g scampi
  • 80 g ris
  • 300 g vårløk
  • 80 g tomatketchup
  • 40 g salatdressing (salad cream)
  • 2 sitroner
  • 1 ss olje
  • 2 trespidd
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Kok risen i henhold til beskrivelsen på pakken.

Skritt 2

Vask vårløken og bland ketchup og salat dressing (salad cream)

Skritt 3

Vask og del sitronene og skjær dem i tynne skiver.

Skritt 4

Tre scampi og sitronskiver vekselvis på 2 spidd. Krydre med salt og pepper.

Skritt 5

Varm oljen i en stekepanne. Stek scampispiddene ca. 2 minutter på hver side og hold dem varme.

Skritt 6

Stek vårløken i olje i ca. 2 minutter og smak til med salt og pepper. La risen renne av.

Skritt 7

Server scampispiddene med saus, vårløk og ris.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: ca. 1625 kJ, 388 kcal
  • Protein: 27 g | Fett: 9 g
  • Karbohydrater: 53 g
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe