courgette soup.jpg

Squashsuppe

Ingredienser til 2 personer

  • 250 g squash
  • 25 g løk
  • 15 g smør
  • ½ kvist merian
  • 25 g crème fraîche
  • 3 dl grønnsakkraft
  • 1 hvitløkfedd
  • En skvett sitronsaft
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Skjær squashen i terninger. Hakk hvitløk og løk og stek den forsiktig til den er blank.

Tilsett squashterningene og klem en skvett sitronsaft over.

Skritt 2

Riv av merianbladene og rør dem inn.

Skritt 3

Tilsett grønnsakkraft og la suppen trekke under lokk på svak varme.

Skritt 4

Kjør suppen i blender etter ca. 20 minutter, forsterk smaken med crème fraîche, varm opp og smak til med salt og pepper.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon

  • Energi: ca. 1720 kJ, 410 kcal
  • Protein: 22g | Fett: 12 g
  • Karbohydrater: 54 g
87
62,63
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe