Tofu with braised vegetables_1440x770.jpg

Tofu med breserte grønnsaker

Ingredienser til 2 personer

  • 300 g tofu
  • 300 g tomater
  • 300 g squash
  • 1 dl grønnsakkraft
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1 ss provençalsk urteblanding
  • 1 hvitløkfedd
  • 2 gule paprika (300 g)
  • 1 ss olivenolje
  • Salt, pepper

Tilberedning:

Skritt 1

Bland vineddik, kraft, urter og olje i en bolle til marinade for tofuen. Skrell hvitløkfeddet og knus det i hvitløkpresse (eller finhakk og mos det med en gaffel) og bland det i marinaden. Skjær tofuen i terninger og la dem marinere i ca. 1 time.

Skritt 2

Del paprikaene i to, skyll og skjær dem i terninger. Vask tomatene, del dem, fjern stilkfeste og kjerner. Skjær tomatkjøttet i terninger. Vask squash og skjær dem i terninger.

Skritt 3

Forvarm stekeovnen til 180 °C.

Skritt 4

Ha grønsakene i en ildfast form. Fordel tofumarinaden over grønnsakene, smak til med salt og pepper, og sett dem i den forvarmede stekeovnen i 15 minutter.

Skritt 5

Ta formen ut av ovnen, vend grønnsakene, fordel tofuen oppå og sett formen inn i ovnen igjen i 15 minutter.

God appetitt!

Næringsverdi per porsjon:

  • Energi: 1147 kJ, 273 kcal
  • Protein: 27 g | Fett: 16 g
  • Karbohydrater: 12 g
 

Kom i gang med Yokebe

Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.

KJØP PÅ NETTET FINN EN BUTIKK

 

Starten met Yokebe